Logo
  persoonlijk - coaching - startend ondernemers - loopbaanbegeleiding - coaching 45+ - e-coaching - cliënten aan het woord - tarieven - contact  
     
LOOPBAANBEGELEIDING

Voor wie?
Heb je het niet meer zo naar je zin in je werk? Mis je de uitdaging en voer je veel taken uit op routine? Heb je het gevoel dat je je niet voldoende kunt ontwikkelen en loopt je loopbaan niet meer zoals je wenst? Of ervaar je juist te hoge eisen en ga je over je grenzen heen? Zit je niet meer op de juiste plek en weet je misschien wat je niét wilt, maar nog niet wat je wél wilt? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Werk dat écht bij je past:
Als je werk hebt dat je écht leuk vindt en waarin je je talenten optimaal kunt benutten, dan ga je met meer plezier en energie naar je werk. Wat past nu écht bij jou? Waar word jij écht blij van? Is een andere functie voor jou een goede optie, een andere baan, of een loopbaan switch? Wellicht het ondernemerschap? Loopbaan begeleiding helpt jou bij het vinden van het antwoord.

Hoe werkt loopbaancoaching?

Loopbaanbegeleiding helpt jou om antwoorden te vinden op vragen over je loopbaan.
De uitkomst van een traject kan zijn dat je alleen maar iets kleins in je werkzaamheden hoeft te veranderen om het plezier terug te vinden. Het kan echter ook zo zijn dat je uiteindelijk besluit het roer helemaal om te gooien en nu eindelijk te gaan doen wat je eigenlijk altijd al wilde.
Wat de uitkomst ook zal zijn, je bent in ieder geval zélf weer aan het stuur gaan zitten van jouw loopbaan en leven, alles is mogelijk!

Met een loopbaantraject -bestaande uit gesprekken en opdrachten- ontdek je wat jouw talenten zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Ook vind je manieren om effectief je blokkades te doorbreken. Aan het eind van het traject maak je een concreet plan waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt om je doel te bereiken.

Een loopbaantraject begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we gaan kijken of er een klik is, wat jouw loopbaanvragen zijn en of je verwachtingen haalbaar zijn.

Het traject zelf bestaat gewoonlijk uit zes gesprekken van anderhalf uur, waarin vier basisvragen centraal staan:
- wie ben ik? (persoonlijkheid)
- wat kan ik? (kwaliteiten en vaardigheden)
- wat wil ik? (waarden, motivatie en interesses)
- wat ga ik doen? (doelen en acties)

De gesprekken vinden eens per twee of drie weken plaats. Ter voorbereiding op de gesprekken maak je opdrachten die jou aan het denken moeten zetten en de basis vormen voor het gesprek.

De opdrachten bestaan onder andere uit het maken van een CV, het schrijven van een biografie, het formuleren van kwaliteiten en valkuilen en het formuleren van aspecten die je terug wilt zien in je werk. De overige opdrachten zijn maatwerk en afhankelijk van je loopbaanvragen.

Tijdens het traject help ik jou bij het verhelderen van je vragen en bij het structureren van het denkproces, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor de uitkomsten. We ronden het traject af met het schrijven van een persoonlijk actieplan. Hierin staat beschreven welke stappen nodig zijn om jouw loopbaan de gewenste richting te geven.

Aanvullend kan het loopbaantraject worden uitgebreid met een sollicitatietraining. Hiervoor maken we dan aparte afspraken.

Neem vooral contact op als je meer wilt weten, ik beantwoord graag al je vragen.

Mijn aanpak:
Mijn aanpak is doelgericht en gebaseerd op rust, vertrouwen en openheid. We blijven met beide voeten op de grond staan en zoeken het juiste evenwicht tussen verstand en gevoel. Deze basis biedt ook ruimte om als het nodig is een spiegel voor te houden. Omdat iedereen uniek is, zorg ik voor maatwerk in de opdrachten waarmee we je vragen gaan beantwoorden. Het trajact wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan.

Tarieven

Tarieven zijn te vinden op de pagina 'tarieven'.
De geldende tarieven zijn inclusief 21% BTW.