Logo
  persoonlijk - coaching - startend ondernemers - loopbaanbegeleiding - coaching 45+ - e-coaching - cliënten aan het woord - tarieven - contact  
     
COACHING; antwoord op een maatschappij die steeds verandert.

Coaching is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We komen het overal tegen. Er verschijnt bijna iedere week wel een artikel in de krant of in bladen over Coaching. Organisaties en individuen gebruiken coaching steeds vaker als instrument om persoonlijke groei te ondersteunen.

De wereld om ons heen is continu aan veranderingen onderhevig. En of je het nu leuk vindt of niet: veranderingen zullen er altijd zijn. Natuurlijk, veranderingen zijn er altijd geweest, alleen het tempo waarin de veranderingen plaatsvinden gaat steeds sneller. Je kunt hierdoor persoonlijk ook steeds een stapje harder willen gaan lopen met als resultaat dat je onvoldoende in staat zult zijn om de rust te bewaren.
Er zijn veel voorbeelden van die continue veranderingen op te noemen. Denk eens aan de confrontatie met reorganisatie op reorganisatie of het steeds moeten aangaan van een felle concurrentiestrijd.
De continue veranderingen zorgen ervoor dat de behoefte van ieder mens aan rust en balans alleen maar groter wordt.

De druk van buitenaf vraagt om een andere aanpak. Alle op elkaar volgende veranderingen vragen om een persoonlijke benadering over de manier waarop je jezelf en je leven het beste kunt managen en vormgeven, zodat je op een creatieve en gebalanceerde manier die prestaties kunt neerzetten die je voor ogen hebt.
Een coachingstraject kan je stimuleren om zelf achter het stuur te gaan zitten en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen beslissingen. Coaching kan het zelfvertrouwen versterken en leert jou om adequaat en flexibel te handelen.