Logo
  persoonlijk - coaching - startend ondernemers - loopbaanbegeleiding - coaching 45+ - e-coaching - cliënten aan het woord - tarieven - contact  
     
WAT ZEGGEN CLIËNTEN OVER PETER:

"Peter is een zeer bekwame en toegewijde coach met grote betrokkenheid. Hij heeft oog voor ieder detail en dit alles onder luchtige omstandigheden: nl. met de nodige humor. Peter weet met zijn energie en enthousiasme alles en iedereen weer in beweging te krijgen. Peter, dank je wel !"

"Peter weet door zijn enthousiasme en warme persoonlijkheid zijn omgeving te motiveren en inspireren. Daarnaast bezit hij de kunde èn de wil om creatieve wegen te vinden waar een rigide toepassing van regels zou leiden tot ongewenste (bij)effecten. Ik raad een samenwerking met Peter dan ook zonder enige terughoudendheid aan!"

"Peter heeft de vaardigheid om mensen te motiveren en hen richting het gestelde doel te begeleiden. Als sparringpartner is hij kundig, direct, recht door zee en zeer betrokken. Succes Peter!"

"Ik ervaar Peter als een authentieke persoonlijkheid die op een natuurlijke wijze mensen weet te bereiken en te coachen. Met zijn empathisch vermogen heeft Peter de essentie van mijn talenten en drijfveren weten bloot te leggen. Dit heeft geleid tot de vormgeving van mijn eigen bedrijfsplan/visie en mijn ontwikkeling als ondernemer. Beide zijn ondertussen succesvol geintegreerd in een grotere Europese onderneming. Peter heeft in dit "out-of-box tot into-the-pocket proces", een essentiële en stimulerende rol vervuld."

"Peter is iemand die het verschil maakt, op zakelijke wijze met een persoonlijke touch motiveert en begeleidt hij zijn klanten. Hij is een zeer toegewijde professional, die kennis en betrouwbaarheid combineert om maximaal resultaat te boeken met de hoogste kwaliteit. Ik zou Peter zeker aanraden als coach, mentor en/of projectmanager."

"Peter is voor mij een integere, enthousiaste en betrouwbare career-coach gebleken. Als je op zoek bent naar de juiste richting van je carrière, komt Peter op precies de goede momenten met verfrissende hints waardoor je zelf ook weer op nieuwe ideeën komt en er weer volop tegenaan kunt!"

"Peter is hartelijk. Een echt mensenmens. Hij is positief ingesteld en toegewijd. Hij heeft een geweldig inlevingsvermogen en beschikt over een flink portie humor. Hij denkt buiten de gebaande paden. Hij weet niet alleen de juiste snaar te raken, maar ook hoe. Kortom, Peter is een coach die ik van harte kan aanbevelen."

"Peter is een gemotiveerd en resultaatgericht persoon die in de samenwerking met anderen nooit de balans uit het oog verliest. Door zijn planmatige aanpak, gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden, weet hij zijn enthousiasme op zijn omgeving over te brengen. Met zijn ruime ervaring weet Peter de juiste inhoud te geven aan coaching en de uitdaging bij de deelnemers neer te leggen."

"Working with Peter was a pleasure because he has a good sense for business, is pragmatic and realistic."